Meny

Nye muligheter i NEW

ksh[1]

Bli engasjert du også! Det førte i alle fall Kristin Skogheim Håverstad videre da hun mistet jobben og trengte å holde seg innenfor miljøet hvor nye muligheter fantes. 

 

- Mange har den siste tiden mistet jobben. Jeg er en av dem. Heldigvis har jeg kommet meg inn i arbeidslivet igjen, og på den måten kom jeg også inn i NEW, sier Kristin, som ikke visste at det gikk an å være med i NEW mens hun var arbeidssøker.

Trenger ikke være ansatt

Der tok hun feil. For uansett, om du er ansatt i en NODE - eller Eydebedrift eller om du har mistet jobben i en, kan du være med i NEW.

- Du har en gylden mulighet til å være aktiv ved siden av å søke jobb. Du får nye kontakter, som vi alle vet er svært viktig i disse tider. Gjennom NEW har du en gylden mulighet til å vise engasjement, samtidig som du blir bevisst på hva som skjer på Sørlandet, oppfordrer Kristin som nå har et vikariat frem til oktober i Byggma gruppen.

Kveldssamling 

Hun kommer til å fortsette å være med i NEWs kommunikasjonsgruppe selv når hun slutter i Byggma. Fordi det er et viktig nettverk hvor hun møter andre, holder seg oppdatert og kan fortsette å være i arbeidslivets aktiviteter.

Bli med da vel du også!

18.oktober er det kveldsarrangement i Arendal for en av NEWs nyeste grupper - New Opportunities. Her kan du møte andre, snakke om fremtiden, mulighetene og drøfte planene dine med gründere og etablererveiledere over en uformell middag. Eller lære noe av foredragene eller sofapraten med tre etablerte gründere som jobber for seg selv. 

 

Mer om NEW Opportunities