Meny

NEW Faces

Abel skolebesøk

NEW Faces er en ressursbank med kvinner i industrien som arbeider for at ungdom skal få informasjon om arbeidsmarkedet i regionen. Gjennom å besøke 10. klasser i hele Agder, ønsker NEW Faces å inspirere elevene til å ta en utdanning som det regionale næringslivet trenger. 

NEW Faces består av et prosjektstyre som koordinerer skolebesøk og workshops, og ca. 15 kvinnelige ambassadører fra GCE NODE- og Eyde bedriftene.

Målgruppen er 10. klasse. 

  • Før skolebesøket får skolen tilsendt et informasjonskriv og oppgaver som kan benyttes til å forberede elevene på besøket. Vi mener at elevene på den måten er bedre forberedt og får mer utbytte av skolebesøket Her finner du dette

  • Skolebesøk: En eller to Faces representanter kommer og opptar ca. 1 skoletime. De presenterer seg selv og en standard presentasjon av arbeidsmuligheter i våre bransjer utviklet for skolebesøkene med diverse oppgaver/aktiviteter underveis. Vi ønsker at rådgiveren er tilstede ved disse besøkene.

  • Etter skolebesøket ønsker Faces å gjennomføre en evaluering med elevene. For å undersøke hva elevene lærte ved besøket og hvordan NEW Faces kan forbedre sine besøk.

 

Bli en NEW Faces ambassadør

Ønsker du å inspirere ungdommer til å ta en utdanning som regionen trenger? Ønsker du å vise hva regionen kan tilby av spennende arbeidsplasser? NEW Faces trenger flere ambassadører som ønsker å inspirere unge til en utdannelse og en karriere innen våre bransjer og vårt næringsliv.

Vi hjelper deg i gang og forbereder deg til å holde presentasjoner av NODE- og Eyde-bedriftene på skoler, universiteter og eventuelt andre relevante arrangementer.

Du vil lære å snakke foran en gruppe, noe du garantert også vil få glede av i andre sammenhenger også.

Du velger selv antall presentasjoner du vil holde og hvilke aktiviteter du er interessert i å være med på.

Meld din interesse ved å fylle ut dette skjemaet: https://forms.office.com/e/448eRBtX4a

Eller kontakt en av representantene i styringsgruppen direkte dersom du har spørsmål.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

new+grim+6

 

Styringsgruppen i NEW Faces består i dag av

Yngvild Stormoen (Capgemini)  yngvild.stormoen@capgemini.com

Kristine Fuller-Gee (Eyde-klyngen)  kristine@eydecluster.com