Meny

NEW Faces

Abel skolebesøk

NEW Faces er en ressursbank med kvinner i industrien som arbeider for at ungdom skal få informasjon om arbeidsmarkedet i regionen. Gjennom å besøke 10. klasser i Aust- og Vest-Agder, ønsker NEW Faces å inspirere elevene til å ta en utdanning som det regionale næringslivet trenger. 

NB! Det vil bli arrangert en NEW Faces samling for nye og tidligere representanter onsdag 20. november kl. 15:00. Følg med på NEW sin side og på Facebook for ytterligere detaljer om samlingen.

 

NEW Faces består av et prosjektstyre som koordinerer skolebesøk og workshops, og ca. 15 kvinnelige ambassadører fra GCE NODE- og Eyde bedriftene.

Målgruppen er 10. klasse. 

SEND MAIL TIL BIRTE@EYDECLUSTER.COM FOR TILSENDT PRESENTASJON

Her kan du laste ned notat med oppgaver for elever 9.trinn

 

 

Prosessen

Invitasjon til å få besøk blir sendt ut til alle skolene i Aust- og Vest Agder. Skoler som melder sin interesse blir deretter fordelt blant prosjektgruppens representanter, så fremt vi har kapasitet til å besøke alle skoler.

  • Før skolebesøket får skolen tilsendt en kort informasjon som kan benyttes til å forberede elevene på besøket. Her finner du dette
  • Skolebesøk: Foregår mellom november og februar, en eller to representanter fra NEW Faces kommer. De presenterer seg selv og holder en presentasjon om arbeidsmuligheter i våre bransjer, som er utviklet spesielt for å være tilpasset skolebesøk. Vi ønsker at rådgiver ved skolen er tilstede ved disse besøkene.
  • Vi ønsker vi at elevene har sett på noen oppgaver. Vi mener at elevene på den måten er bedre forberedt og får mer utbytte av skolebesøket. Oppgavene finner dere her.

Responsen fra lærere og elever har vært svært positiv.

 

Bli en NEW Faces ambassadør

Ønsker du å inspirere ungdommer til å ta en utdanning som regionen trenger? Ønsker du å vise hva regionen kan tilby av spennende arbeidsplasser? NEW Faces trenger flere ambassadører som ønsker å inspirere unge til en utdannelse og en karriere innen våre bransjer og vårt næringsliv.

Vi hjelper deg i gang og forbereder deg til å holde presentasjoner av NODE- og Eyde-bedriftene på skoler, universiteter og eventuelt andre relevante arrangementer.

Du vil lære å snakke foran en gruppe, noe du garantert også vil få glede av i andre sammenhenger også.

Du velger selv antall presentasjoner du vil holde og hvilke aktiviteter du er interessert i å være med på.

Send en epost til Christina.white@glencore.no med CV og en kort beskrivelse av dine arbeidsoppgaver så tar vi kontakt.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

new+grim+6

 

Styringsgruppen i NEW Faces består i dag av

Christina White – christina.white@glencore.no (leder)

Toril Bjørnestad Hodnemyr - Toril.Bjornestad.Hodnemyr@tratec.no 

Siv Håtveit Wik – siv.wik@elkem.no