Meny

NEW Opportunities viste nye muligheter

NEW Opportunities

Under kveldssamlingen til NEW Opportunities tirsdag forrige uke, fikk flere øynene opp for at det finnes et arbeidsliv på utsiden av fast stilling.

 Rannveig Tobiassen fra Innoventus Sør og et knippe gründere fra gründeretasjen på Kunnskapshavna i Arendal - "4.etasje", snakket denne kvelden varmt om å tørre å begi seg ut i eget firma - med eget prosjekt, og hva som skal til for å lykkes med å overleve der. 

 

- Må være AS

Céline Thommesen, tidligere hotelleier og nå grafisk designer, i tillegg til å være hovedkoordinator for TEDxArendal, mente det var bare å satse - og at du så fort som mulig måtte etablere et AS. Enkeltmannsforetak gir ingen sikkerhet ved sykdom, mener gründeren som har flere år bak seg som selvstendig næringsdrivende.

 

NEW Opportunities2

Svend Heier, som driver firmaet Stable, startet for seg selv da han ble skviset ut av et større datafirma han var med på å grunnlegge i Oslo. Å ha troen på sitt eget prosjekt - og å overse alle tomlene som peker nedover, og å heller høre på dem som holder tommelen opp, mener han er viktig for å nå dit du vil.  

 

Kvelden ble avsluttet med en hyggelig middag, hvor erfaringer ble delt over bordene. Flere fra kvinnenettverket KAN var også med på arrangementet.

NEW Opportunities 3