Meny

NEW Get Together Mandal

New Get Together Mandal

Rigmor Fardal (administrerende direktør ved UMOE Mandal) fortalte om sin yrkeskarriere så langt. Det er interessant å høre en toppleders betraktninger omkring valg av utdanning og utfordringer i karrieren. Et av visdomsordene hun delte med oss var «uansett utfordringer er det ikke meg det er verst for!». Det er nyttig å ha med seg i utfordrende og krevende tider.

Etter en matbit og pause var det en lærerik og underholdende paneldebatt med utgangspunkt i kulturforskjeller mellom Eyde og NODE. Debatten ble proft ledet av Arne Roger Janse. Debattantene var Rigmor Fardal, Karin Sundsvik og Rune Grimsby. Karin Sundsvik har lang yrkeserfaring fra både Elkem (Eyde) og Origo Solutions (NODE) og jobber nå i Otera. Det var både artig, lærerikt og gjenkjennelig å høre hennes betraktninger omkring bransjeforskjeller. Rune Grimsby har jobbet i GE Healthcare (Eyde) og jobber nå i Cameron (Node) og bygget til dels opp under Karin sine betraktninger.

Det var gledelig å møte en stor og engasjert gjeng damer når vi arrangerte Get Together også utenfor Kristiansand. Det var 23 påmeldte og vi ble nær 40 stk!»

New Mandal 2New Mandal