Meny

NEW Faces er klare for skolebesøk

new faces (1)

10 kvinnelige ambassadører fra NODE og Eyde-bedriftene var samlet på Hotel Norge i Lillesand på fredag, for et kurs i presentasjonsteknikk av Cecilie TS.

Les mer om Cecilie TS her

- Kurset var veldig lærerikt og inspirerende. Cecilie gav oss nyttige tips til skolebesøkene og teknikker som vi kan bruke i arbeidslivet ellers, sier Yngvild Stormoen, leder for NEW Faces.  

 

NEW Faces-ambassadørene skal besøke elever i 10.klasse i Agder før de skal velge retning for videregående skole innen 1.mars.

Robothund og Segway

Nytt i år er at vi har slått oss sammen med Mechatronics Innovation Lab (MIL)  og får med oss robothunden SPOT og en segway som elevene skal få prøve ut selv, i tillegg til en fysikkoppgave de skal løse. Besøkene bidrar til å synliggjøre hvilke spennende arbeidsmuligheter som finnes i regionen, og vi håper at vi klarer å inspirere noen av elevene til å velge utdannelser som våre bransjer behøver. Gjerne innen teknologi- og realfag.

 

NEW Faces ambassadørene er:

Ching-ha Nham (Prosjektleder, Glencore Nikkelverk), Siri Høyås (Frontend-utvikler, Capgemini), Kristine Solvang (Rådgiver Solkraft, Å Energi), Inger-Marie Tønnesøl Solås (Maskin operatør, Morrow Batteries), Susanne Håland (Lead Designer, HMH), Line Kristiansen (Project manager/Business Developer Renewable, HMH), Hanne Lovise Berger (Engineering konsulent, Capgemini), Malini Espeland (Tratec), sammen med NEW FACES prosjektleder Yngvild Stormoen ( Engineering konsulent, Capgemini Engineering), Kristine Fuller-Gee (Prosjektleder, Eyde-klyngen) og Karianne Ormseth (Prosjektansvarlig, MIL).

 

*NEW - Node Eyde Women er et prosjekt for å utvikle Sørlandet med utgangspunkt i kvinners ståsted, erfaring og kompetanse. Prosjektet et samarbeid mellom GCE NODE og Eyde-klyngen. Hensikten er å fremme en attraktiv region, øke kompetanse nivå -og rekruttering til medlemsbedriftene. NEW består i dag av fire undergrupper; NEW Arena, NEW Mentor, NEW Faces og NEW Media.

 

Ønsker du å bli en NEW Faces ambassadør? Fyll ut skjema her: (https://forms.office.com/e/448eRBtX4a)