Meny

NEW styrker ledere på Sørlandet

Sosialt Treff September Alle

Et av prosjektene NEW styret jobber med er å tilby et 2 årig mentorprogram til nye ledere på tvers av klyngene med deltakere av begge kjønn. Programmet startet i oktober 2014 og avsluttes i april 2016. Deltakerne får tildelt en mentor som de treffer jevnlig og som følger de opp i ulike spørsmål og utfordringer de møter i jobben som leder og gir dem råd og støtte. NEW ønsker på denne måten å være bidragsyter for å styrke og skape muligheter for nye generasjoner. 

Et innblikk i NEW mentor sine samlinger 

Sosial samling

Prosjektgruppen arrangerte en middag tirsdag 15 september for deltakerne i Mentor programmet hos Bønder i byen i Kristiansand. En sosial samling der deltakerne fikk treffe hverandre og innta kortreist mat som smakte fortreffelig.

Mentorforum

7-8 oktober samles deltakerne på Lindesnes Havhotell i sammen med sine mentorer. Der vil det bli fokus på å dele erfaringer mellom mentorer og deltakere på tvers av parene. Parene vil tildeles utfordringer som å få frem hva de forskjellige lykkes med og hva som kan ivaretas bedre. Det vil også bli tid til å snakke med andre mentorer for å høre om hvordan en annen mentor ville ha møtt en spesifikk utfordring. Det er også lagt opp til et bedriftsbesøk hos GE Healthcare i løpet av samlingen.

NEW får gode tilbakemeldinger fra deltakerne i programmet som nå er inne i sin tredjedel av mentorskapet. Det vil også i løpet av samlingen tas en evaluering om hva som har skjedd så langt og det vil bli gitt råd om hva som bør «risikeres» for å få enda mer ut av siste del av programmet.