Meny

Samtalene som skal gi klokere ledelse

NEW mentor (1)

Ledelse er viktig for å skape vekst og lønnsomhet i et selskap. Men det er ikke bare derfor salgssjef Morten Kostøl i Kristiansands Skruefabrikk & Mekanisk Verksted jevnlig møter sin mentor Betty Aasheim i Saint-Gobain.

NEW Mentor er et skreddersydd program for å bidra til utvikling av ansatte i GCE Node og Eyde-klyngen. Betty Aasheim er HMS-leder i en av avdelingene ved Saint-Gobain og deler gjerne av sin erfaring.

- Det er inspirerende å sette dette på agendaen i en travel hverdag, og å få gjøre det som mentor, sier Aasheim.

 

Inspirerende møter

- Her møter du inspirerende og dyktige mennesker som bidrar til økt bevisstgjøring rundt ledelse, og som gjennom kunnskap og erfaringer inspirerer til videre utvikling både i akademisk og i praktisk lederskap, sier Morten Kostøl, som har Betty som mentor.

Han ønsket å være med i dette programmet for å skape en relasjon med en mentor som kan utgjøre en positiv forskjell i hverdagen. Og som jevnlig bidrar til konstruktiv refleksjon og fokus på ledelse.

- På den måten håper jeg at jeg får økt innsikt i nettverksamarbeid og at jeg blir kjent med andre dyktige og talentfulle ledere, sier Kostøl.

 

Selvinnsikt gir vekst

Kostøl håper å komme styrket ut av mentorgrogrammet.  

- Programmet New Mentor gir verdifull refleksjon og øvelse rundt lederskapet mitt i hverdagen. Spesielt samtalene med Betty om klok ledelse og perspektivtrening gir økt kunnskap og selvinnsikt som igjen gjør meg til en bedre leder, sier han.

Mentor Betty Aasheim synes det er svært givende å få være med på å skape tid og rom for refleksjon og vekst.

- Og det er veldig motiverende å gjøre dette sammen med Morten. Ledelse er viktig for å skape vekst og lønnsomhet i et selskap. Det er givende for meg å bidra med lytting, spørsmål, refleksjon og innspill, avslutter mentoren.

Les mer om NEW Mentor