Meny

Ny runde med NEW Mentor

New Mentor

Ny runde med NEW Mentor starter til høsten. Søknadsfristen er 31.mai. 

Programmet skal starte med en ny runde i høsten 2016 og NEW Mentor har behov for både nye mentorer og protesjeer. Er du i en lederposisjon og har lyst til å dele erfaringer og råd, kan du være egnet til å være med i programmet som mentor. Trenger du en mentor som kan veilede deg på vei til å utvikle deg inn i en lederposisjon, bør du søke New Mentor som protesje.

- Vi ser først og fremst etter deg som har fått nye lederutfordringer, har vilje og motivasjon til videreutvikling og ønsker å bygge et profesjonelt nettverk mellom næringsklyngene i regionen, opplyser Gro Eide, ansvarlig for New Mentor.

 

Hvorfor?

Bedriftene som bidrar med deltagere inn i programmet skal oppleve at talenter bevares og erfarne ledere blir dyktigere. Programmet skal også ha betydning for markedsføring av bedriften, og bidra til profesjonell og personlig nettverksbygging

Protesjeen får økt mestring i lederrollen, bedre selvinnsikt og utviklet sin yrkesprofesjonalitet.

Mentor får nye perspektiv på sine erfaringer gjennom å få ta del i et annet menneskes tankesett, kompetanse og nettverk. Mentor får dessuten økt sin kompetanse innen kommunikasjon og veiledning.

Hvem?

Vi ser først og fremst etter deg som har fått nye lederutfordringer, har vilje og motivasjon til videreutvikling og ønsker å bygge et profesjonelt nettverk mellom næringsklyngene i regionen.

 

Roberta Höglunds erfaring

 

Les mer her