Meny

Ble årets kvinnelige leder på Sørlandet

hilde brunvand nordvik

Torsdag ble Saint Gobains administrerende direktør, Hilde Brunvand Nordvik, kåret til Sørlandets kvinnelige leder 2016. 

Hilde Brunvand Nordvik veldig fornøyd med å få en slik positiv forsterkning for engasjementet sitt som leder.

- Jeg tenker at det jeg brenner for som leder, og de verdier som jeg prøver å vise gjennom mitt lederskap, faktisk gjør en forskjell,  og at vi er mange kvinner i lederroller som er dyktige. For oss tre som var nominert er dette viktig for oss selv som ledere, for bedriftene våre og som rollemodeller. Det kjentes godt å være leder i går. Jeg håper at dette kan bidra til å ufarliggjøre lederrollen og at flere kvinner nå vil ta steget frem og vise hvor dyktige de er, sier hun.

I finalen til Årets unge leder var det enda en kvinne fra Eyde-klyngen - teknisk sjef ved Eramet i Kvinesdal, Stine Skagestad. Men her ble det daglig leder i Fundament Kommunikasjon, Joakim Hanssen, som ble årets unge leder på Sørlandet 2016.

- Gjør noe med meg

- Når jeg får slike positive tilbakemeldinger som det juryen ga, er det klart det gjør noe med meg, sier Nordvik.

En av de tingene hun sa etter å ha mottatt prisen, var viktigheten av å ta folk på fersken i å gjøre noe positivt.

- Og jeg er som alle andre - en slik positiv forsterkning gjør utrolig godt for både troen på det jeg jobber med, for engasjementet og ikke minst at  arbeidsgleden forsterkes, sier hun.

A ̊rets Kv Leder

Tydelig leder

- Jeg vil fortsatt være en tydelig leder med klare mål, men det gir ekstra glede å gi positiv tilbakemelding til ansatte da dette gir positiv adferd. En god tilbakemelding gir arbeidsglede – å se at andre vokser ved å inkludere og vise dem tillit gir meg energi, avslutter hun.