Meny

Personene

 

 


Marie Soeraker

Marie Søraker, Eyde-klyngen

"Det er inspirerende å få være en del av NEW, hvor man møter engasjerte kvinner som arbeider for et godt næringsliv og en attraktiv region".


Elin Strand

Elin Strand, Huntonit

"Jeg gleder meg til å utveksle erfaringer og jobbe med prosjektene NEW har på agendaen" 11083609 659596377480219 130693523024565517 N

Emilie Regenbogen, Qmatec

"Jeg er med i NEW fordi jeg gjennom NEW får mulighet til å bygge et nettverk med kvinner i vår bransje".


Img 2150 Compressed

Gro Eide, Elkem

"Det beste med NEW er energien! Når vi arrangere noe eller setter i gang en prosjektgruppe, så utløses det så mye positiv energi at  resultatene kommer helt av seg selv."


Stineskagestad

Stine Skagestad, Eramet

«NEW er en arena for personlig og faglig påfyll. Det er spennende å være med å være med og bidra til videre vekst i NEW samtidig som jeg alltid får med noe nyttig tilbake til min vanlige jobb. Det er en gjeng med dyktige damer og positivitet!»


Helene

Helene F. Fladmark, klyngeleder NCE Eyde

Jeg var med på å initiere NEW fordi jeg mente et initiativ på tvers av klyngene der kvinner tar ansvar og utformer prosjekter for å øke industrienes og landsdelens attraktivitet ville bringe frem noe annet enn det vi hadde gjort til da innenfor bransjene. 


b runde new

Birte Hegerlund Runde, Eyde-klyngen

"Jeg er med i NEW communications fordi jeg mener det er viktig å få ut i verden alt det spennende som skjer innenfor Eyde og Node - og ikke minst alle de dyktige jentene som bidrar til å utvikle norsk industri."


Colleen New Kopi

Colleen Delane-Skibsrud, NOV

"Idéen til NEW kom da jeg oppdaget hvor få kvinner vi var i bransjen – og spesielt i lederstillinger.
Jeg følte vi manglet en arena å treffes på, hvor vi kunne dele utfordringer og erfaringer. Det har vi nå fått til. Jeg er Marketing Director hos NOV, og var med å grunnlegge NEW fordi jeg merket hva en visjon kan gjøre med kvinner."


Bilde Intervju 4

Lene Merethe Liodden, MHWirth

"NEW er viktig fordi det jobbes med en overordnet ambisjon om å utvikle og beholde kritisk kompetanse slik at vi kan fortsette å være verdensledende innenfor våre viktigste bransjer på Sørlandet. Det skal jobbes med dette fra kvinners perspektiv, og det settes handling bak ord."


Marie Borgen

Marie Borgen, Nymo

"Et nettverk på tvers av bedrifter og bransjer gir læring og energi. Fokusområdene til NEW er viktige pådrivere i en regional utvikling."Misbah Mirza

Misbah Mirza

Jeg er opptatt av mangfold i arbeidslivet i form av kompetanse, kjønn, etnisitet osv. NEW er et iniativ som har bidratt til å utvide både nettverket og kunnskapsnivået mitt om mangfoldssituasjonen i våre bransjer. Dermed har jeg mulighet til å ta del i konkrete tiltak der det trengs ekstra fokus.